Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Гудзенко O$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Гудзенко O. В. 
Очистка та фізико-хімічні властивості α-L-рамнозидази Penicillium tardum [Електронний ресурс] / O. В. Гудзенко, Л. Д. Варбанець // Мікробіологічний журнал. - 2016. - Т. 78, № 1. - С. 13-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MicroBiol_2016_78_1_3
Фракціонуванням сульфатом амонію, хроматографією на TSK-гелях Toyopearl HW-60 та Fractogel DEAE-650-s із супернатанта культуральної рідини Pіnicillium tardum IMB F-l00074 виділено й очищено у 23 рази фермент з alpha-L-рамнозидазною активністю, вихід якого складав 3,12 %. Питома активність ферменту складала 27,7 од/мг білка, молекулярна маса 67 кДа, температурний і pH-оптимум - <$E60~symbol Р roman C> і pH 5,0 відповідно. Показано високу pH- і термостабільність очищеного препарату alpha-L-рамнозидази P. tardum, яка може бути зумовлена наявністю вуглеводного компоненту, який складав 12 %.
Попередній перегляд:   Завантажити - 416.982 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського